Inomhustrappor

Inomhustrappor

Det är inte alltid det lättaste valet att välja inomhustrappor. Det är ofta många olika faktorer man ska ta hänsyn till för att beställningen ska bli fullt korrekt. Då kan du vända dig till oss på TrappTeknik. Vi är en professionell aktör med många års erfarenhet som kan hjälpa dig med allt som behövs för att det ska kännas rätt för dig och att du ska bli nöjd med dina nya inomhustrappor.

På TrappTeknik tillverkar vi trappor och trappräcken av olika modeller, men alltid av den högsta kvalitén oavsett vilket material som du önskar att din trappa är i. Vi producerar och levererar bland annat spiraltrappor, lofttrappor och övriga specialtrappor för inomhusbruk. Våra trappor anpassas för alla sorters utrymmen eftersom att alla användningsområden kräver olika material och konstruktioner för att kunna ge den absolut bästa lösningen.

Priset på våra inomhustrappor är svårt att säga exakt och brukar variera beroende på ditt val av trappa. Det finns en rad olika variabler att ta hänsyn till, därför är det svårt att fastslå innan man vet vad arbetet och installationen kommer att kräva. Andra val som detaljer, träslag, ytbehandling och räcke är också faktorer som spelar stor roll i detta fall.

Kontakta oss på TrappTeknik så hjälper vi dig med dina inomhustrappor!

Det finns många aspekter att tänka på när man ska planera sina nya inomhustrappor. Det är viktigt att man observerar hur rummet egentligen ser ut, vilka ljusförhållanden som finns, hur den övriga inredningen ser ut samt vilka material du vill att dina inomhustrappor ska bestå av. Det är även viktigt att du tänker igenom vilka detaljer du vill ska smycka trappan med.

Vi på TrappTeknik är rätt aktör för dig som vill ha hjälp med allt kring planeringen, från första skissen till monteringen av dina inomhustrappor. Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig att ta fram ritningar samt tänka på trappans höjd, längd och gångriktning. Vi sätter mer än gärna ihop ett kostnadsfritt förslag till dig så att du i lugn och ro kan gå hem och tänka över ditt beslut. Väljer du att investera hos oss ingår alltid en två års garanti som avser material och funktion.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på TrappTeknik nästa gång du ska bygga nya trappor eller byta ut dina befintliga inomhustrappor. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att ni ska bli riktigt nöjda med resultatet!