Köpa trappor, inomhus

Köpa trappor, inomhus

Om du ska köpa nya trappor som ska stå inomhus så kan vi på TrappTeknik hjälpa dig. Vi är ett professionellt familjeföretag med bred kompetens och idag drivs vi av tredje generationen. Vi har över 70 års erfarenhet av konstruktion och design av trappor inomhus.

TrappTeknik tillverkar trappor och trappräcken av olika varianter, alltid av bästa kvalité oavsett vilket material som passar dig bäst. Vi kombinerar vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med de senaste trenderna inom design, material och heminredning. Dina unika trappor kommer även att förhöjas med funktionella detaljer som rostfritt stål och glas.

Hos oss kan du köpa trappor för alla utrymmen

Vi är en helhetsleverantör av bland annat spiraltrappor, lofttrappor och övriga specialtrappor inomhus. Våra trappor är anpassade för alla typer av utrymmen då olika användningsområden kräver olika material och konstruktioner för att kunna leverera den absolut bästa lösningen.

Priset på att köpa våra trappor är svårt att fastslå och varierar beroende på vilken trappa du väljer. Det finns många variabler att ta hänsyn till, så det är svårt att säga exakt innan man vet vad arbetet och monteringen kommer att kräva. Val så som detaljer, träslag, ytbehandling och räcke spelar i detta fall stor roll, speciellt om den ska stå inomhus eller utomhus.

Vi hjälper dig som är intresserad av att byta ut eller bygga en helt ny trappa

När du ska köpa nya trappor inomhus så kan vi hjälpa dig genom hela processen, från planering och skisser av dina trappor utefter önskemål till installation och övrigt kringarbete. Vi har ett brett sortiment av trappor och trappräcken som tillmötesgår alla smaker och krav. Om du är intresserad av att ta en närmare titt på våra trappor är du välkommen att besöka vårt showroom i Östersund där du har möjlighet att se vilken modell som faller dig bäst i smaken. Här hittar du lite olika modeller av trappor i olika material som bland annat ek, stål och furu.

De flesta av trappor går att beställa i olika varianter, som exempelvis raka, U-formade eller L-formade. Självklart erbjuder vi dig även vår hjälp att ta fram ett förslag och ritningar på den nya trappa om du skulle känna dig osäker. När du investerar i nya trappor hos TrappTeknik ingår alltid en två års garanti vilket gäller på hela vårt sortiment. Garantin avser material och funktion.

Kontakta oss när du letar trappor för inomhus- & utomhusbruk

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett förslag när du ska köpa trappor. Detta är kostnadsfritt och består av ett antal ritningar som skickas tillsammans med en offert. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information och rådgivning. Vo har rätt trappa för dig!