Lofttrappa, mått

Lofttrappa, mått

En lofttrappa från oss är den minsta trappan och kommer till användning där ett utrymme är väldigt snävt och begränsat. Din lofttrappa och dess mått beror därför helt på hur ditt utrymme ser ut.

Vi är en professionell aktör med många års erfarenhet som hjälper dig för att det ska kännas rätt för dig och att du ska bli nöjd med valet av lofttrappa. På TrappTeknik kombinerar vi vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med dagens trender inom design, material och heminredning. En lofttrappa från oss förhöjs med funktionella detaljer som tas fram tillsammans med dig som kund. Vi jobbar enbart med professionella underleverantörer som klarar våra strikta leveranstider och ställda kvalitetskrav.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt bland vårt utbud av lofttrappor. Det är viktigt att du får en trappa som passar just dig. Vi är noggranna och detaljfokuserade. Vi tillverkar lofttrappor och räcken av olika modeller, men alltid av den bästa kvalitén oavsett vilket material du önskar.

Vi på TrappTeknik hjälper dig ta fram en lofttrappa med precis rätt mått

Att ha en lofttrappa där mått och funktion är precis rätt är A och O. Ofta jobbar man med små och begränsade utrymmen vilket ställer stora krav på oss som leverantör och tillverkare. Det finns många aspekter att ta hänsyn till när man planerar att montera en ny lofttrappa i en lokal. Det är viktigt att man observerar hur rummet egentligen ser ut, vilka ljusförhållanden som finns, hur den övriga inredningen ser ut samt vilka material du vill att din lofttrappa ska bestå av.

Vi träffar gärna dig för att tillsammans ta fram den absolut bästa lösningen för just dig. Har du skisser på färdiga mått i ett planlagt utrymme så kan vi snabbt och enkelt ta fram ett förslag på din nya lofttrappa. Det är givetvis kostnadsfritt. Tanken är att du i lugn och ro ska kunna gå hem och tänka över ditt beslut. Väljer du att investera hos oss ingår alltid en två års garanti som avser material och funktion.

Är du osäker på mått eller vill ha lite idéer och tips är du välkommen att komma förbi vårt showroom i Östersund för att ta en närmare titt på vårt sortiment av lofttrappor.

Varmt välkommen att kontakta oss på TrappTeknik när du ska bygga ny lofttrappa eller byta ut en befintlig. Vi erbjuder den erfarenhet och kompetens som krävs för att ni ska bli riktigt nöjda med resultatet!