Lofttrappa, pris

Lofttrappa, pris

Vi är en professionell aktör med många års erfarenhet som hjälper dig så att du ska bli nöjd med ditt val av lofttrappa där vi erbjuder dem till bra pris. På TrappTeknik kombinerar vi vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med dagens trender inom design, material och heminredning. En lofttrappa från oss förhöjs med funktionella detaljer som tas fram tillsammans med dig som kund. Vi arbetar enbart med professionella underleverantörer som klarar ställd leveranstid och ställda kvalitetskrav.

En lofttrappa från oss är den minsta trappan och kommer till användning där ett utrymme är väldigt begränsat. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt bland vårt sortiment. Det är viktigt att du får en trappa som passar just dig. Därför är vi noggranna och detaljfokuserade. Vi tillverkar lofttrappor och räcken av olika modeller, alltid av den bästa kvalitén oavsett vilket material som du önskar.

Priset på din lofttrappa beror helt på hur ditt utrymme ser ut. Det finns en många variabler att ta hänsyn till, därför är det svårt att sätta ett exakt pris innan man vet vad installationen kommer att kräva. Faktorer som spelar stor roll är exempelvis detaljer, träslag, ytbehandlingar och räcken vilket gör att du kan hitta en lofttrappa för ett pris från ca 10 000 kr.

Vi hjälper dig ta fram en lofttrappa till rätt pris!

Det finns många aspekter att ta hänsyn till när man planerar att montera en ny lofttrappa i en lokal. Det är viktigt att man observerar hur rummet ser ut, vilka ljusförhållanden som finns, hur den övriga inredningen ser ut samt vilka material du vill att din lofttrappa ska bestå av.

Vi träffar gärna dig för att tillsammans ta fram det absolut bästa priset för just dig. Har du skisser på färdiga mått i ett planlagt utrymme så kan vi snabbt och enkelt ta fram ett förslag på din nya lofttrappa. Det är givetvis kostnadsfritt. Vår tanke är att du i lugn och ro ska kunna gå hem och tänka över ditt beslut. Väljer du köpa din lofttrappa hos oss ingår alltid en två års garanti som avser material och funktion.

Om vill ha lite idéer och tips – Kom gärna förbi vårt showroom i Östersund för att ta en närmare titt på vårt sortiment av lofttrappor.

Varmt välkommen att kontakta oss på TrappTeknik när du ska bygga ny lofttrappa eller byta ut en befintlig. Vi hjälper dig med allt från planering till installation av din lofttrappa, alltid till förmånliga priser.