Spiraltrappor

Spiraltrappor

Intresset för spiraltrappor har på senare tid blivit allt större och syns idag i de flesta hem. Många finner dess snurrande form och design väldigt tilltalande. Det är också ett utmärkt alternativ som passar ett hem där man har begränsat med utrymme. Spiraltrappor från TrappTeknik tar bara upp den faktiska ytan som trappan står på, det vill säga trappans diameter.

Vi är en professionell aktör med många års erfarenhet på nacken som kan hjälpa dig med allt som krävs för att det ska kännas rätt för dig och att du ska bli nöjd med din nya spiraltrappa. På TrappTeknik kombinerar vi vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med dagens trender inom design, material och heminredning. Våra spiraltrappor förhöjs med funktionella detaljer som vi tar fram tillsammans med dig som kund. Vi jobbar dessutom enbart med professionella underleverantörer som klarar strikta leveranstider och ställda kvalitetskrav. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt bland vårt sortiment av spiraltrappor.

Alla våra spiraltrappor går i stor utsträckning att kombinera vilket gör dem både flexibla och lättplacerade. Vi är noggranna och detaljfokuserade i alla led för att just din trappa ska bli unik! Vi tillverkar spiraltrappor och trappräcken av olika modeller, men alltid av den högsta kvalitén oavsett vilket material som du önskar att din trappa är i. Vissa modeller kan man även kombinera fritt vad gäller material och ytbehandling. Våra spiraltrappor anpassas särskilt för de snäva utrymmena och vi strävar efter att kunna ge dig den absolut bästa lösningen.

Kontakta oss på TrappTeknik när du söker en unik spiraltrappa – Vi hjälper dig!

Det finns många aspekter att tänka på när man planerar att montera nya spiraltrappor i en lokal. Det är viktigt att man observerar hur rummet egentligen ser ut, vilka ljusförhållanden som finns, hur den övriga inredningen ser ut samt vilka material du vill att din spiraltrappa ska bestå av. Det är även viktigt att du tänker igenom vilka detaljer du vill ska smycka trappan med.

TrappTeknik är rätt aktör för dig som vill ha hjälp med allt som arbetet innefattar, från första skissen till monteringen av din spiraltrappa. Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig att ta fram ritningar samt tänka på trappans höjd, längd och gångriktning. Vi sätter mer än gärna ihop ett kostnadsfritt förslag till dig så att du i lugn och ro kan gå hem och tänka över ditt beslut. Hos oss ingår alltid en två års garanti som avser material och funktion.

Varmt välkommen till TrappTeknik – En personlig trapptillverkare!