Trappa

Trappa

Om du behöver hjälp med att byta ut eller kanske bygga en ny trappa hemma, på kontoret, i sommarstugan eller i fjällstugan så kan vi på TrappTeknik hjälpa dig. Vi är ett professionellt familjeföretag med bred kompetens och idag drivs företaget av tredje generationen. Vi har samlat på oss över 70 års erfarenhet av konstruktion och design av trappor. Vi arbetar med såväl privata kunder som större företag i hela Sverige. Fler av våra köpare finns även i övriga delar av Norden, samt i Tyskland och Frankrike.

Vi väljer enbart professionella och seriösa underleverantörer

TrappTeknik har stor branschvana och arbetar endast med professionella och seriösa underleverantörer som klarar våra strikta leveranstider och ställda kvalitetskrav som vi har. Vi är ett företag för dig som vill byta ut eller bygga en ny trappa. Vi hjälper dig med installation av trappa och allt kringarbete.

Vi producerar och levererar bland annat spiraltrappor, lofttrappor och övriga specialtrappor för så väl inomhus- som utomhusbruk. Våra trappor är anpassade för alla typer av utrymmen då olika användningsområden kräver olika material och konstruktioner för att kunna leverera den absolut bästa lösningen.

Du får den bästa trappan utefter dina önskemål, oavsett materialval

Vi kombinerar vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med dagens senaste trender inom design, material och heminredning. Din unika trappa kommer även att förhöjas med funktionella detaljer som rostfritt stål och glas.

Vi tillverkar trappor och trappräcken av olika varianter, men alltid av bästa kvalité oavsett vilket träslag som passar dig bäst. Priset på våra trappor är svårt att säga på rak arm och varierar beroende på vilken trappa och extra tillval du väljer. Det finns många variabler att ta hänsyn till, så det är svårt att säga exakt innan man vet vad arbetet och monteringen kommer att kräva. Val som detaljer, träslag, ytbehandling och räcke spelar i detta fall stor roll.

Vi hjälper dig som är intresserad av att byta ut eller bygga en helt ny trappa

När du ska investera i en ny trappa så kommer vi att hjälpa dig genom hela processen. Från att ta fram skisser och kostnadsförslag på din trappa utefter dina önskemål och behov till själva installationen av den. Vi har ett stort sortiment av olika modeller av trappor som tillmötesgår alla smaker och krav. Är du intresserad av att ta en närmare titt på hur våra trappor ser ut är du välkommen att besöka vårt showroom där du har möjlighet att ta en rundtur för att se vilken som faller dig bäst i smaken. Här hittar du lite olika modeller av trappor i olika material så som ek, stål och furu.

De flesta av våra modeller av trappor går att beställa i alla varianter, som exempelvis raka, U-formade eller L-formade. När du investerar i en ny trappa hos TrappTeknik ingår alltid en två års garanti vilket gäller på hela vårt sortiment. Garantin avser material och funktion.

Självklart erbjuder vi dig även vår hjälp att ta fram ett förslag och ritningar på den nya trappan om du skulle känna dig osäker, allt utifrån dina önskemål. Detta är självklart kostnadsfritt och består av ett antal ritningar som skickas tillsammans med en offert. Tanken är att du i lugn och ro ska kunna gå hem och fundera över ditt beslut. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information och rådgivning. Vi berättar gärna mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa just dig med din nya trappa. Du är också väldigt välkommen att besöka oss på vårt huvudkontor som ligger i Östersund.