Trappräcken, Inomhus

Trappräcken, Inomhus

Det är inte alltid det lättaste valet att välja trappor och trappräcken som ska användas inomhus respektive utomhus. Det är ofta många olika faktorer man ska ta hänsyn till för att beställningen ska bli korrekt. Då kan du kontakta oss. TrappTeknik är ett professionellt familjeföretag med bred kompetens och drivs idag av den tredje generationen. Vi har 70 års erfarenhet av konstruktion och design av trappor och trappräcken. Vi arbetar med både privata kunder och större företag i hela Sverige. Våra köpare befinner sig även i övriga delar av Norden, samt i Tyskland och Frankrike.

Många års erfarenhet med tillverkning av trappräcken och trappor

Vi kombinerar vår fleråriga erfarenhet inom tillverkning av trappor och trappräcken med de senaste trenderna inom design, material och heminredning. Du kommer få en unik uppsättning av trappa och räcke som även kommer att förhöjas med funktionella detaljer som rostfritt stål och glas.

TrappTeknik tillverkar trappor och trappräcken av olika modeller, men alltid av den bästa kvalitén oavsett vilket träslag du väljer. Det är många variabler vi måste ta hänsyn till när vi ska sätta ett särskilt pris, därför är svårt att säga det innan man vet vad arbetet och monteringen kommer att kräva. Val som detaljer, träslag samt ytbehandling av trappräcket spelar också stor roll.

Vi producerar och levererar trappräcken för så väl spiraltrappor och lofttrappor som övriga specialtrappor för både inomhus- och utomhusbruk. Våra trappräcken är alltid särskilt anpassade för att passa alla typer av utrymmen då alla användningsområden kräver olika material och konstruktioner för att du ska få den absolut bästa lösningen.

Vi hjälper dig som har behov av trappräcken inomhus

När du ska investera i en nya trappräcken så kan vi hjälpa dig genom hela processen., från planering till installation. Vi har ett brett utbud av olika trappräcken som passar alla smaker och krav. Besök vårt showroom om du är intresserad av att ta en närmare titt på vårt sortiment och vad som faller dig bäst i smaken. Här hittar du modeller av trappor och trappräcken i olika material så som ek, stål samt furu.

Utifrån dina önskemål hjälper vi dig gärna att ta fram förslag på trappor och trappräcken för inomhus- samt utomhusbruk. Detta är kostnadsfritt och består av ett antal ritningar som skickas tillsammans med en offert. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information och rådgivning. Vi kan berätta mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa just dig. Det går också väldigt bra att besöka vårt kontor som ligger i Östersund.