Trapptillverkare

Trapptillverkare

När du söker en trapptillverkare som är både professionell, erfaren och snabb är det till oss på TrappTeknik du ska vända dig. Vi är ett professionellt familjeföretag med bred kompetens som idag drivs av den tredje generationen. Vi tillverkar och Vi har samlat på oss över 70 års erfarenhet av konstruktion och design av trappor och trappräcken. Vi arbetar enbart med professionella underleverantörer som klarar ställd leveranstid och ställda kvalitetskrav. Våra köpare är allt från privata, enskilda kunder till större företag i hela Sverige. Fler köpare har vi är sig även i övriga delar av Norden, samt i Tyskland och Frankrike.

Vi är en aktör som trapptillverkare som levererar trappor i en rad olika modeller av bästa kvalitet, i olika träslag och helt efter din personliga smak. Allt för att just din trappa ska bli unik. TrappTeknik är det rätta företaget både för dig som behöver delvis hjälp, men också dig som behöver komplett service från din trapptillverkare. Vi hjälper dig i varje moment, från planering och skisser till tillverkning och montering.

Oberoende av vilket material som du önskar att dina trappor ska bestå av i så får du alltid den absolut bästa kvaliteten. Som trapptillverkare levererar vi bland annat spiraltrappor, lofttrappor samt övriga specialtrappor.

Kostnaden för att tillverka en trappa är svårt att säga på rak arm och brukar se olika ut beroende på hur ditt val av trappa ser ut. Det är många faktorer som spelar stor roll i en sådan process, därför kan man inte fastslå en exakt kostnad innan man vet vad installationen kommer att kräva och vad du har för önskemål. Det finns många variabler att ta hänsyn till så som detaljer, träslag, ytbehandlingar och räcken. Allt efter ditt personliga tycke och smak. Vi är alltså en trapptillverkare som kan hjälpa dig med exakt hela uppdraget!

Välj en professionell och personlig trapptillverkare – Kontakta TrappTeknik!

När du är på jakt efter kunnig och personlig trapptillverkare så hjälper vi dig och tar snabbt fram ett kostnadsfritt förslag på din trappa utefter dina önskemål och behov. Vi har en rad olika modeller och trappor som tillmötesgår alla smaker. Besök vårt showroom om du är intresserad av att ta en närmare titt på vårt fullständiga sortiment.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på TrappTeknik för ytterligare information och rådgivning. Vi berättar gärna mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa just dig.